Настільна версія
мова | язык

Мерайя Кері влаштує "весілля року" за $100 мільйонів?

18 Березня, 12:31

Поділитися:

Американська співачка Мерайя Кері разом з нареченим мільярдером Джеймсом Пекером не шкодують грошей на власне весілля. Подейкують, бюджет майбутнього дійства, що вже називають "весіллям року", вже перевищує 100 мільйонів доларів.

Про плани артистки та її коханого виданню "Radar Online" розповіло наближене до них джерело.

Кері та Пекер повинні побратися вже цього літа. Незважаючи на те, що весілля безперечно буде розкішним, гостей чекають відносно не багато - не більше п'ятидесяти чоловік.

Значна частина весільного бюджету піде на те, аби торжество запам'яталося усім на довгі роки. Тому молодята організують усе найкраще для своїх гостей.

"Особисті літаки, безпеку, одяг від кутюр, особисті кухарі... І ціна їх набагато вища, адже вони так поспішають з весіллям", - розповів інформатор.
"Навіть квіти на весіллі - і ті будуть особливими. Мерайя побажала бачити в своєму букеті особливий сорт квітів - тюльпана, який вивели в сімнадцятому столітті і орхідеї "Shenzhen Nongke", вартість якої становить 200 тисяч доларів. Вони також планують випустити в небо білих голубів і королівських метеликів відразу після того, як скажуть один одному "Так!" біля вівтаря", - додало джерело.

Мерайя і Джеймс, кажуть, збираються побратися на острові Барбуда в Карибському басейні. Закохані обрали цей острів не дарма: саме тут Пекер разом зі своїм давнім другом Робертом Де Ніро будує шикарний курорт вартістю 250 мільйонів доларів.

Нагадаємо, раніше Кері говорила, що її весілля буде "не великим, але величним".
Помилковий заголовок — Vthfqz Rths dkfine' @dtcskkz hjre@ pf ;100 vskmqjysd&

18 Березня, 12:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон