Настільна версія
мова | язык

Брати Гадюкіни зіграють разом з британським гуртом PіL

30 Березня, 19:42

Поділитися:

20 травня 2016 - Київ, клуб Atlas
21 травня 2016 - Харків, ККЗ Україна


Цієї весни в рамках туру британського гурту Public Image Ltd (PIL) в Україні відбудуться концерти, де на сцену вийдуть дві команди - гурт PIL і Брати Гадюкіни. Концерти заплановані 20 травня у київському клубі Atlas та 21 травня в харківському ККЗ Україна.

Обидві команди в чомусь схожі - почавши грати ще у 80-х, переживши кризи 90-х, вони поєднують музичні жанри у коктейлі з року, постпанку, реггей і ска та працюють на стику стилів. При цьому музика гуртів вже давно стала окремим стилем і сформувала музичні смаки кількох поколінь.

Про гурт Брати Гадюкіни:
Рок-гурт, що з’явився на зламі епох у 1988 році і став фундаментом для розвитку української рок-музики. За час свого існування Гади випустили 5 студійних альбомів, 4 концертних альбоми, 2 збірки хітів та зіграли безліч концертів в Україні, Європі, Канаді, Росії.

Гадюкіни мали тривалі паузи в творчості. У 1996 році вони припинили концерту діяльнісь на 10 років, щоб у 2006 повернутися й зібрати аншлаг в київському Палаці Спорту. Той концерт слухачі назвали “Камбеком століття”.

В 2009 команда понесла величезну втрату – помер лідер і фронтмен “Братів Гадюкіних” Сергій Кузьмінський. В пам’ять про нього в 2011 році у київському Палаці Спорту відбувся триб’ют-концерт “Я вернувся домів”, за участі найвідоміших українських музикантів. В підтримку концерту був записаний альбом, який в продаж не надходив і використовувався у якості промо-CD.

У 2013, на прохання друзів та шанувальників, команда ухвалила рішення повернутися, й вже у 2014 Гадюкіни презентували альбом “Made in Ukraine”, який визнано однією з кращих платівок року. В кінці 2014 і в 2015 музиканти проводять Всеукраїнський тур на підтримку альбому, долучившись до збору коштів на допомогу постраждалим в зоні АТО, переселенцям та пораненим. Влітку 2015 починають роботу над новим альбомом та рок-оперою “Вавілон”.

Гадюкіни легко поєднують панк, блюз, реггі, фольк, рок-н-ролл, галицький колорит, тотальний стьоб, вміння посміятись над собою та драйв, об’єднуючи кілька поколінь в одну велику родину.

Навесні 2016 Гадюкіни презентували перший сингл з майбутнього альбому – пісню під назвою “Сміх і гріх” – який був записаний на власній студії “Гадюкіни Records”.


Про гурт Public Image Ltd:
В 1978 році ех-фронтмен гурту Sex Pistols, John Lydon (Джон Лайдон) сформував гурт Public Image Ltd, який до сьогодні є одним з найвпливовіших гуртів всіх часів, музика і бачення PIL принесли їм чимало топових місць у хітпарадах. Джон Лайдон керував групою починаючи з їх дебютного альбому "First Issue" в 1978 році, аж до 1992-го "That What Is Not". Після 17-річної перерви, Лайдон реанімував PIL в 2009 році, зібравши колектив докупи по всьому світу.

Минулого року група випустила свій 10-й студійний альбом "What The World Needs Now...", який отримав 29 місце в офіційних британських чартах і визнання преси і громадськості. (Альбом також досяг третього номера в офіційних британських інді-чартах і четвертого номерав офіційних вінілових британських чартах). "What The World Needs Now..." був записаний за власний рахунок PiL і випущений на їх власному лейблі " PiL Official"через Cargo UK Distribution.

Музиканти Джон Лайдон, Лу Едмондс, Скотт Ферт і Брюс Сміт продовжують працювати як PiL. Вони є найбільш стабільним складом в історії групи.
Помилковий заголовок — <hfnb Ufl.rsyb psuhf.nm hfpjv p ,hbnfycmrbv uehnjv ЗsД

30 Березня, 19:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день Європи

Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Євсій, Зинон, Кирило, Максим