Настільна версія
мова | язык

Лірична прем’єра від MÉLOVIN: «Не одинокая» вже у Вашому трек-листі!

6 Квітня, 20:14

Поділитися:

Молодий хлопець з Одеси, що не збирався здаватися «Без бою», підкорив серця людей своєю щирістю, додав упевненості тим, хто сумнівався в собі, і легко накрив музичною хвилею тисячі українців. Незвичний, емоційний та завзятий, Костя Бочаров незламно вистояв усі етапи участі у наймасштабнішому вокальному шоу України «Х-Фактор», зібравши величезну фан-групу.

Найбільше шанувальники Кості з моменту його тріумфальної перемоги у шоу «Х-Фактор» чекали виходу саме пісні «Не одинокая» і штурмували соціальні мережі артиста проханнями дописати її і випустити. І ось, нарешті, цей момент настав! Світ побачив надихаючий, зігріваючий навіть дуже самотнє серце трек.

«Не одинокая» є дуже особистою піснею для музиканта. Вона була написана в той момент, коли він дуже потребував підтримки, і найменше хотілося залишатися одному. Цей трек навряд чи увійде у якийсь альбом Кості. Зараз він працює над іншою музикою, не тільки лірикою.

MÉLOVIN має дуже багато планів та ідей, на реалізацію яких йдуть всі сили і час, а поки ми знаходимося в очікуванні його сюрпризів – слухаємо «Не одинокая»!
Помилковий заголовок — Kshbxyf ghtv’'hf dsl ЬÉДЩМШТ^ «Yt jlbyjrfz» d;t e Dfijve nhtr-kbcns!

6 Квітня, 20:14

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: MELOVIN, PRPKB, Не одинокая

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)