Настільна версія
мова | язык

Фестиваль у фестивалі: спеціальні сцени «Atlas Weekend»

8 Квітня, 21:19

Поділитися:

Музичний фестиваль «Atlas Weekend», який відбудеться у Києві на ВДНГ 8-10-го липня 2016 року, готовий оголосити спеціальні сцени!
Крім вже заявлених сцен фестивалю, на яких свої програми представлять 130 популярних артистів, на «Atlas Weekend» вас чекають:

Сцена фестивалю «Країна Мрій»
В цьому році найвідоміший етно-фестиваль країни пройде в рамках «Atlas Weekend»! Так-так, ви не помилилися: цього літа «Країна Мрій» об'єднується з «Atlas Weekend» для того, щоб провести свій фестиваль всередині головної музичної події країни. На сцені «Країна Мрій» вас чекає все різноманіття етнічної та world music. Фольклорне дійство у вигляді народного гуляння-ярмарку, а також виступи таких відомих гуртів, як «Воплі Відоплясова», «ДахаБраха», «Астарта», «Перкалаба», «The Doox», «Rock-H», «Йорий Клоц» та багато інших.

Сцена фестивалю «Джаз Коктебель»
10 липня на сцені давніх друзів «Atlas Weekend» — фестивалю «Джаз Коктебель» пануватиме звична атмосфера легкості, імпровізації та творчої свободи. У лайн-апі артисти, які раніше вже ставали хедлайнерами «Джаз Коктебель» і які встигли сподобатись українській публіці. «Red Snapрer», «The Tiger Lillies», кабаре-бенд «Серебряная свадьба» — кожен із них вартий того, щоб бути почутим. Спеціальним гостем сцени стане вокалістка відомого британського гурту «Kosheen Sian Evans».

Enjoy Stage
Сцена представить цвіт української альтернативної музики нової хвилі. Тут виступлять виконавці широкого спектру музичних напрямків — від електроніки і диско-фанку до дрім-попу та пост-року. Слухачі матимуть змогу почути нові концертні програми таких артистів, як Jamala, The Maneken, «Brunettes Shoot Blondes», «K.A.T.Y.A», «Bahroma», «Pur:Pur», «Viviénne Mort» і «Петя і вовки» (проект Петра Чернявського, екс-гітариста «Океану Ельзи»). Всіх їх об'єднує одне — Enjoy Records, головний інді-лейбл України.

Фестиваль «Atlas Weekend» був заснований в Україні у 2015 році. Його організаторами виступають нічний клуб «ATLAS», на честь якого фестиваль і отримав свою назву, і «PMK Event Agency». Основна мета «Atlas Weekend» — розвиток фестивальної культури в країні, а також залучення іноземних туристів до України і світова популяризація української музики.

Стежити за новинами та оновленням лайн-ап можна на сайті фестивалю: atlasweekend.com
Квитки: kiev.karabas.com/atlas-weekend
Помилковий заголовок — Atcnbdfkm e atcnbdfks^ cgtwsfkmys cwtyb «Федфы Цуулутв»

8 Квітня, 21:19

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, ATLAS, Atlas Weekend, фестиваль

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон