Настільна версія
мова | язык

Співачка Ri презентує нове відверте відео

19 Квітня, 11:20

Поділитися:

Співачка Ri (Маргарита Смілянська-Галицька) може стати героїнею чергового скандалу. Дівчина відома не тільки творчою діяльністю, але і своїми відвертими фотосесіями для відомих чоловічих журналів (Рlayboy, XXl). Рі знову привертає увагу до свого гарного тіла, цього разу вже у відеоформаті. Незабаром вийде на екрани новий кліп співачки на пісню Серьогі "Ні віри, ні надії, ні кохання".

 "Я продовжую випробування своїх сил у кліпмейкерстві. Роботи над кліпом багато: від написання сценарію, кастингу, пошуку оператора, локації і перукаря до вибору костюмів і гриму акторам. Я навіть світло сама замовляла. Це були неймовірно напружені 10 днів, такої відповідальності я на себе ще не брала.

Взагалі все почалося з того, що нам потрібно було зробити дозйомки на зовсім інший трек. При перегоні вже відзнятого для кліпу матеріалу його частина зникла. Як кожен артист, я трохи забобонна і коли нам не пощастило з попереднім треком, я вирішила змінити його. Моїм партнером у кліпі став дуже талановитий хлопець, переможець багатьох турнірів, мій тренер по танцям та добрий друг Андрій. Ми обидва професійні танцори, тому номер поставили дуже швидко. Під час зйомок була чудова атмосфера, команда зібралася професійна! Все йшло легко.

І поки нам поправляли грим, знімальна група перетворила сценарій ніжного кінороману на детектив із вбивством. У відео присутні дуже відверті сцени.

Я професійна актриса і мені не заважала велика знімальна група, яка спостерігала за нашою пристрастю. Лише на початку я попросила маму, яка випадково була у цей час в Києві, не дивитися. На що вона спокійно сказала актору: Андрій зніми з неї одяг."



Помилковий заголовок — Cgsdfxrf Кш ghtptyne' yjdt dsldthnt dsltj

19 Квітня, 11:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків