Настільна версія
мова | язык

Наталка Карпа представила новий сингл "Сонцезалежна"

21 Квітня, 07:32

Поділитися:

За традицією до літнього сезону Наталка Карпа представила новий гарячий сингл. Минулого року трек "Літо Літо" співачки потрапив і в трійку фіналістів проекту "Український формат", і ще надовго після літа затримався в радіо та телеефірах. А хітом цього сезону може стати спекотна пісня "Сонцезалежна", яка вже після першого прослуховування залишає літній післясмак і бажання просто зараз зібрати речі та вирушити до океану.

"Цей трек в прямому розумінні слова переносить тебе в гаряче літо... легкий, спокусливий, затягує дуже швидко - розповідає про сингл Наталка Карпа. - Він як дорогий парфум, який надовго залишає на тілі улюблений запах, а шлейф від нього відчуваєш не лише ти, а й усі навколо. Сонце, літо, любов - це моє натхнення, від якого вже давно стала залежною."

Що ж до авторів пісні, то з ними Наталка працює вперше. Слова до нового треку написав Олександр Корж, а музику - Нана Ковальова. Проте співачка залишається вірною європейському курсу в музиці з незмінним саунд-продюсером Андрієм Бакуном, і продовжує працювати в напрямку танцювального україномовного якісного поп-звучання в стилях house та deep house.

Одразу після прем'єри пісні співачка Наталка Карпа вирушає на зйомки відеокліпу на французьке узбережжя. Реліз відео планується на перші дні літа.



Помилковий заголовок — Yfnfkrf Rfhgf ghtlcnfdbkf yjdbq cbyuk @Cjywtpfkt;yf@

21 Квітня, 07:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван