Настільна версія
мова | язык

«СПЛІН» їдуть до Києва

9 Травня, 18:58

Поділитися:

Єдиний виступ популярного рок-гурту відбудеться у рамках фестивалю «Atlas Weekend», який відбудеться в Києві на ВДНГ 8-10 липня.

Гурт «Сплін» чекають в Україні вже кілька років. За цей час Олександр Васильєв і команда встигли зняти кілька відеокліпів, а також презентували дванадцятий студійний альбом «Резонанс». Останнього разу ми слухали «Сплін» в кінці 2013 і ось — Київ дочекався. Влітку 2016 один з кращих рок-гуртів сучасності знову зіграє в українській столиці. Легендарна команда стане хедлайнером фестивалю «Atlas Weekend».

Фестиваль «Atlas Weekend» був заснований в Україні в 2015 році. Його організаторами виступають нічний клуб «ATLAS», на честь якого фестиваль і отримав свою назву, і «PMK Event Agency». Основна мета «Atlas Weekend» — розвиток фестивальної культури в країні, залучення іноземних туристів до України і світова популяризація української музики. У цьому році фестиваль «Atlas Weekend» відбудеться на ВДНГ з 8 по 10 липня 2016 року. За три дні своєї програми на його сценах буде представлено понад 100 українських і зарубіжних артистів.

«Atlas Weekend» — головна музична подія в житті країни!
Помилковий заголовок — «CGKSY» їlenm lj Rb'df

9 Травня, 18:58

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, Atlas, Atlas Weekend, Сплин, Сплін

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон