Настільна версія
мова | язык

Milky Chance в Україні!

25 Травня, 15:44

Поділитися:

2 червня в столичному клубі «Atlas» відбудеться довгоочікуваний концерт нестандартних Milky Chance.

Концерт молодого, але вже неймовірно знаменитого німецького дуету Milky Chance вперше відбудеться в Україні. Музиканти піднімуть столичній публіці настрій, виконавши свої найпопулярніші композиції.

Історія Milky Chance бере свій початок в 2012. І тільки лише композиція «Stolen Dance» просочилася в світову павутину, музиканти Клеменс Ребайн і Філіп Рауш, а точніше їх творіння, стали загальним надбанням. Погодьтеся, щоб зібрати всього лише за місяць 30 мільйонів переглядів, відео має бути як мінімум незвичним. Але в даному випадку кліп був більш, ніж простеньким. Хлопці «взяли» незвичайною атмосферною музикою і приємним хриплим вокалом Клеменса.

На цьому епопея під назвою «Stolen Dance» не закінчується. Сингл випустився на власному лейблі дуету і блискавично підкорив європейські чарти. У жовтня 2013 Milky Chance подарували публіці альбом «Sadnecessary», який з легкістю проник у списки «Billboard» і закріпився в залі слави «Shazam'а».

На концерті дуету в Києві ви зможете у всій повноті почути надзвичайно гармонійну, мелодійну, заспокійливу і одночасно пробуджуючу музику Milky Chance. У ній є трішки реггі, ще трохи інді-року, приємно звучать елементи фолку і електро.
Помилковий заголовок — Ьшдлн Срфтсу d Erhfїys!

25 Травня, 15:44

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, Milky Chance, концерт

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин