Настільна версія
мова | язык

Skillet повертаються в Україну!

26 Травня, 08:13

Поділитися:

15 червня на території «Арт-Завод Платформа» виступить гурт Skillet! А на розігріві зіграють українські рокери DETACH. Прекрасні літні новини для численних шанувальників важкої музики в Україні.

Яскраві представники альтернативного року, американський гурт Skillet, вже давно визнаний одним із кращих в цьому жанрі. Працюючи і записуючи свої композиції на межі індастріал-металe і хард-року, додаючи в цей сплав енергетику живого вокалу — музиканти заслужили якщо і не поклоніння, то глибоку повагу величезної кількості шанувальників.

Вражає і їх неймовірна творча працездатність (14 альбомів), і унікальність кожного музичного епізоду, вокальних партій та інструментальних соло.

Зовсім нещодавно колектив представив свій новий альбом «Rise». Разом з тим, концертна діяльність цієї команди не завмирає ні на день — вони виступають багато — на сценах популярних фестивалів і з сольними програмами.

Музиканти порадують шанувальників новими композиціями і, звичайно, зіграють пісні, що стали основою їхньої популярності. Готуємося до занурення в християнський рок!
Помилковий заголовок — Ылшддуе gjdthnf.nmcz d Erhfїye!

26 Травня, 08:13

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, Skillet, концерт

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)