Настільна версія
мова | язык

Як день народження впливає на характер дитини

9 Червня, 13:59

Поділитися:

Народження в той чи інший день визначає можливості дитини, особливості характеру, її взаємодію зі світом та оточуючими людьми, область діяльності і так далі. Звичайно ж, усі ці характеристики лише в загальних рисах описують те, як народження в певний день тижня впливає на кожну людину. Не варто забувати і про інші важливі фактори, такі як: місячний знак, Лагна, сонячний знак та інші планетарні впливи.

Понеділок (Місяць)
Дітки, народжені у понеділок, все пропускають через своє серце, мають чутливу та вразливу натуру. У них багато переживань, навколишній світ вони пізнають на рівні емоцій. Це романтики, меланхоліки. Не дуже налаштовані до фізичної праці. Важливе значення для них мають будинок, сім'я, обстановка і «погода в домі». Діти з великою уявою і творчими здібностями. Як правило, не прагнуть до лідерства.

Емоційні, легко пристосовувані, легко навчаються. Характер суперечливий.

Вівторок (Марс)
У житті дитини, народженої у вівторок, всі події розвиваються просто блискавично. Вони цікаві і люблять експериментувати із навколишнім середовищем. Дуже рухливі і завжди сповнені енергії. Проте, не дивлячись на активність, і можливо, агресивність, підтримка батьків або близьких людей їм дуже потрібна. Не можна давати їм засумніватися у власних силах. З раннього віку знають, чого хочуть і можуть домогтися успіху практично в будь-якій області діяльності.

Дуже відповідальні і працелюбні. Характер впертий, наполегливий, впевнений.

Середа (Меркурій)

Діти, народжені в середу, вирізняються багатим внутрішнім світом і різноманітністю талантів. Вони активні, люблять спілкування з іншими дітьми. Люблять читати, вчитися і дізнаватися щось нове. Люблять подорожі, рух, а також поговорити. Зміни і зміна обстановки потрібні їм як повітря. Чим більш насиченим є їхнє життя, тим щасливішими вони будуть. Вдома бажано уникати скандалів і з'ясування стосунків, дитина-меркуріанець сильно страждає від цього.

Практично завжди в гарному настрої, базіки і «цікаві Варвари».

Четвер (Юпітер)
Однією з головних рис дитини, народженої в четвер, є доброта. Вона готова поділитися останнім, тільки б допомогти близьким. Люблять допомагати слабким або скривдженим. Сильно розвинена інтуїція, внутрішня духовність, совість. Однак можуть проявляти і впертість, яка іноді доходить до абсурду. Є хороші здібності для вивчення іноземних мов.

Оптимістичні, налаштовані на досягнення мети, чиста душа і добре серце, віра у справедливість.

 П`ятниця (Венера)

Діти, народжені в п'ятницю, повинні рости у комфортних умовах, їсти хорошу їжу, їх потрібно красиво одягати. В іншому випадку вони не будуть щасливі на 100%. Ці діти мають легкий характер, вони романтики. Не люблять сірості і одноманітності. Цінують тих, хто дарує їм турботу і любов. Потребують задоволення та розваг. Така дитина ніколи не буде займатися тим, що не приносить задоволення.

Легковажність, життєрадісність, товариськість, любов до своєї сім'ї і дому.

Субота (Сатурн)
Діти, що народилися в суботу дуже серйозні. З ранніх років починають замислюватися про майбутнє, про своє життя. Якими б гарними не були умови життя, вони все одно знаходять причину для страждань. Проте, у них філософський погляд на життєві труднощі і вони стійко переносять всі свої нещастя.

Як правило, вони мовчазні, не виявляють емоцій, можуть наполегливо вчитися або працювати. Не люблять змін вдома та в оточенні, зате цінують поступовість і розміреність. Працьовиті, талановиті, терплячі.

Неділя (Сонце)
Це енергійні й активні дітки. Вони випромінюють оптимізм і не зупиняються перед труднощами. Вони розумні, винахідливі й добрі, наділені різноманітними талантами. Однак їм потрібно вчитися проявити більше наполегливості та терпіння. Вони відчувають, що прийшли в цей світ творити. Не люблять грати і проводити час на самоті.

Незважаючи на те, що сонячні діти - улюбленці долі, виховувати їх треба строго, привчати до працьовитості, допомагати у виборі майбутньої професії і т.д.

Оптимісти, часто посміхаються, випромінюють позитивну енергію добра і любові, яскраві індивідуалісти, часто унікальні у своїх думках і діях.

Помилковий заголовок — Zr ltym yfhjl;tyyz dgkbdf' yf [fhfrnth lbnbyb

9 Червня, 13:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій