Настільна версія
мова | язык

Група Platina повернулась разом з піснями на вірші Лесі Українки

10 Червня, 14:14

Поділитися:

Днями у столиці відбувся феєричний концерт українського поп-рок гурту Platina, який повернувся на велику сцену після п’ятирічної перерви. Окрім відомих хітів «Білет-кіно», «Зайві слова», «Відлітай», «Злива» та багатьох інших, група представила публіці одразу п‘ять нових композицій, чотири з яких - на слова легендарної поетеси Лесі Українки.

«В часи, коли в країні відбуваються драматичні події, як ніколи стає актуальною творчість видатних українських класиків. Серед них, саме Лесина поезія поєдналась з музикою гурту. Але це не було сплановане співавторство, можна сказати, що відчуття та почуття самі вказали нам на автора. Так народились ці пісні, - розповідає солістка Platin’и Вікторія Васалатій. - Виявляється, все, що ми хотіли сказати, вже було сказано Українкою, а ми лише доповнили і поєднали дві стихії: поезію та музику».

Наразі невідомо, який саме новий сингл гурту першим побачить світ. За словами учасників Platin’и, для них було дуже важливо на першому після тривалої перерви живому сольному концерті відчути, почути та побачити підтримку людей. «І ми її Відчули, - з вдячністю говорять музиканти. – У нас великі плани! Попереду багато роботи!!! Тому до нових пісень, концертів і зустрічей!!!»
Помилковий заголовок — Uhegf Здфештф gjdthyekfcm hfpjv p gscyzvb yf dshis Ktcs Erhfїyrb

10 Червня, 14:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій