Настільна версія
мова | язык

Хлопці на підборах "Kazaky" оголосили про припинення існування гурту

14 Червня, 12:52

Поділитися:

Незабаром у вітчизняному шоубізі на один епатажний гурт стане менше. Хлопці на підборах "Kazaky" оголосили про припинення існування проекту.

Утім, вони не прощаються з прихильниками остаточно, бо і далі працюватимуть, але окремо.

Про це рішення гурт заявив на своїх офіційних сторінках у соцмережах.

"…Час не стоїть на місці, і кожен з нас хоче рухатися вперед, виражати себе в своєму напрямку, створювати свій особистий творчий простір і зароджувати нові ідеї. У цьому питанні, як і в багатьох інших, ми прийшли до взаєморозуміння і спільного рішення зробити зупинку для KAZAKY-лайнера і зійти, щоб досліджувати свої особисті арт-траси", - почали хлопці. "Ми абсолютно точно не збираємося говорити вам це сумне слово "прощавайте", тому що, по-перше - ми все також будемо з вами, просто окремо; по-друге - ми не відкидаємо, що в майбутньому захочемо зібратися і зробити щось спеціально для вас знову", - наголосила артисти. Також "Казаки" подякували своїм прихильникам, завдяки вона проіснували 5,5 років.

"Завдяки вам ми змогли зробити цю захоплюючу подорож, залишити свій вклад у великому і яскравому світі поп-культури і показати гідне сучасне обличчя України", - заявили вони. До речі, про хлопців на підборах знають не лише в Україні. Уперше про них заговорили після того, як дизайнери бренду "Dsquared2" запросили колектив взяти участь у їхньому модному шоу.

Після цього "Kazaky" знялися у кліпі самої Мадонни.
Помилковий заголовок — {kjgws yf gsl,jhf[ @Лфяфлн@ jujkjcbkb ghj ghbgbytyyz scyedfyyz uehne

14 Червня, 12:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон