Настільна версія
мова | язык

Анна Добриднєва прогавила перше побачення

16 Червня, 14:20

Поділитися:

Відома співачка розповіла особисту історію в своїй новій пісні «Небо».

На початку літа Анна Добриднєва знову радує своїх шанувальників — відома співачка записала новий стильний трек під назвою «Небо». Нова авторська композиція, як і всі попередні пісні артистки, є автобіографічною, при цьому кардинально відрізняється від попередніх синглів співачки.

Пісня «Небо» зовсім не схожа за звучанням на мої попередні сингли, при цьому вона вийшла стильною, соковитою. В основі треку — моя особиста історія, співзвучна, я впевнена, з багатьма людьми. Всі наші зустрічі невипадкові. Часом нова людина на твоєму шляху дає можливість неймовірному спалаху яскравих емоцій і життя набуває абсолютно нового повороту. А буває так, що ти не пішла на перше побачення і... прогавила ці яскраві емоції, пропустила всі майбутні події — банальні побутові та прекрасні романтичні. Розуміючи це, твоє внутрішнє «Я» шукає другий шанс, щоб життя на цей раз повернуло в потрібному напрямку. Я дуже вдячна команді музикантів та аранжувальників за те, що ми тонко відчуваємо один одного, дихаємо одним повітрям і дивимося в одному напрямку. Сподіваюся, моя нова композиція сподобається шанувальникам сучасної музики і зарядить новий літній сезон хорошим настроєм, — каже співачка.

До речі, трек «Небо» вже отримав позитивні відгуки музичних критиків і програмних директорів радіостанцій — сингл «Небо» вже звучить на рейтингових радіостанціях країн СНД. Незабаром Анна Добриднєва обіцяє презентувати ще й відеокліп на цю композицію.
Помилковий заголовок — Fyyf Lj,hbly'df ghjufdbkf gthit gj,fxtyyz

16 Червня, 14:20

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, Анна Добриднєва, Анна Добрыднева

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон