Настільна версія
мова | язык

O.Torvald записали пісню разом з фанами і випустили кліп

24 Червня, 02:11

Поділитися:

«Нашілюдивсюди» — перший сингл п'ятого альбому O.Torvald, реліз якого відбудеться 1 вересня 2016 року. Для запису треку музиканти покликали десятки фанів і записали їхні голоси, які тепер чути у фінальній частині треку.

«Нашілюдивсюди» — це гасло всіх шанувальників O.Torvald, що звучить на кожному концерті і не тільки. «Ким би ви не були, чим би не займалися, яку б музику не слухали, яку б музику не грали — наші люди всюди, — каже лідер гурту Женя Галич. — Цінуйте кожен момент свого життя, відчувайте його і людей навколо. Цей кліп про вас і для вас».

Режисером відеокліпу став Руслан Клесов зі студії «3.14 Production»: «Приємно працювати з артистами, які грають самих себе, просто живуть, насолоджуються — тут і зараз! Я дуже хотів, щоб глядачі відчули ту саму енергію, що й учасники кліпу».

Цікаво, що при створенні відеороботи були використані власні і запозичені архівні матеріали різних часів, а також свіжі кадри з O.Torvald. Над новою платівкою гурт працює разом з білоруським саундпродюсером Кирилом Матюшенко, учасником групи Nuteki. До вересня музиканти обіцяють оприлюднити ще два сингли.

Цього літа O.Torvald виступлять на багатьох українських фестивалях, а восени музиканти планують всеукраїнський тур, під час якого наживо представлять публіці новий альбом. 15 жовтня вони презентують альбом у Києві на найбільшому сольнику — у концерт-холі «Stereo Plaza».
Помилковий заголовок — Щ/Ещкмфдв pfgbcfkb gscy. hfpjv p afyfvb s dbgecnbkb rksg
24 Червня, 02:11

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина

Теги: O Torvald, Женя Галич, Нашілюдивсюди

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон