Настільна версія
мова | язык

Бенджамін Клементайн вперше в Одесі!

26 Червня, 19:37

Поділитися:

Пам'ятайте 14 травня, коли досвідчена одеська публіка завзято заздрила Києву і тим, хто таки потрапив на концерт темношкірого генія? Тепер столиця починає кусати лікті і купувати квитки до Одеси. У це місто вперше їде неперевершений Бенджамін Клементайн!

31 липня в Зеленому театрі відбудеться не просто концерт — це тріада фортепіанної музики, яка пронизує тіло наскрізь, голосу і чуттєвого напруження, яке зносить потоком все буденне, відкриваючи те, що називають «чисте натхнення». Його вишукані мінімалістичні концерти виявляються куди могутнішими за силою впливу, ніж найбожевільніше шоу.

«Не залишає сумнівів його талант, поетичність, спритність у вигадуванні дивних мелодій. На цьому перенасиченому ринку справжні індивідуальності завжди будуть підніматися над іншими». (All Music)

Тільки фортепіано і він. Босий, в довгому темно-сірому плащі на голе тіло — нічого не змінилося в образі артиста з тих пір, коли він виступав в метро, ​​переходах і барах. Саме так починалася музична кар'єра Бенджаміна, коли він втік з-під батьківського крила і переїхав до Парижа. Тепер Клементайн — володар Mercury Prize за кращий альбом. Його називають реінкарнацією Ніни Сімон, а британьска газета «The Guardian» включила Бенджаміна в свій різдвяний список головних героїв 2015 року. Але Клементайн все ще вірний довгому плащу і роялю. Вірний неприкритій творчості. Такій же неприкритій і босій, як і він сам.

Я — експресіоніст. Я співаю про те, про що говорю, а кажу те, що відчуваю і відчуваю, що граю щиро, роблячи це як ніхто інший, — каже сам Бенджамін.

І це лише скромний опис своєї творчості самим автором, адже ніякі слова не зможуть передати той спектр емоцій і світовідчуття, що виникають під час перебування Бенджаміна Клементайна на сцені. Є рідкісна, а, можливо, і єдина можливість це відчути. І її не можна прогавити. Ні в якому разі.
Помилковий заголовок — <tyl;fvsy Rktvtynfqy dgthit d Jltcs!

26 Червня, 19:37

Поділитися:

Автор статті: Анна Дяченко

Теги: Бенджамін Клементайн, Benjamin Clementine

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Семен, Степан (Стефан)