Настільна версія
мова | язык

Катерина Бужинська та 100 тисяч дітей встановили рекорд!

27 Червня, 13:11

Поділитися:

В рамках міжнародного соціального проекту, який об’єднав 35 країн світу, діти з усіх куточків України разом із Народною артисткою України, Президентом БО «Фонд «Відродження Прикарпаття», співачкою Катериною Бужинською презентували гімн «Діти за мир у всьому світі».

Це єдина українська пісня, яка пролунала під час загальної аудієнції Папи Франциска на площі Святого Петра у Ватикані, в Європарламенті, штаб-квартирі НАТО, парламенті Швейцарії та інших євро інституціях Європи.

До створення композиції про єдине бажання миру, єднання та благополуччя в кожній державі долучились діти продюсерського центру Star Team, діти з Донбасу та сімей загиблих під час виконання військових обов’язків у зоні АТО. Гімн «Діти за мир у всьому світі» записували у трьох країнах: США, Болгарії, Україні.

Катерина Бужинська: Діти-це наше майбутнє. В кожній країні до виконання гімну за мир долучались діти з усього світу. Адже мова музики зрозуміла всім, кожній нації. Вони, як маленькі посли миру закликають до єднання та прагнуть миру в кожній державі.
Помилковий заголовок — Rfnthbyf <e;bycmrf nf 100 nbczx lsntq dcnfyjdbkb htrjhl!

27 Червня, 13:11

Поділитися:

прес-служба

Теги: Катерина Бужинська

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків