Настільна версія
мова | язык

Катерина Бужинська вразила глядачів на Дні Української культури

6 Липня, 12:42

Поділитися:

Нещодавно в Болгарії в м.Бургас пройшли Дні Української культури. Організаторами був запланований ряд заходів, серед яких виступ Народної артистки України, співачки Катерини Бужинської, виставка творів художниці Юлії Красовської, виступи професійних та самодіяльних колективів, що приїхали з різних міст Східної, Центральної та Західної України.

На урочистому заході був присутній Почесний Консул України в Бургасі Дімітър Караненов. Катерина Бужинська на відкритті Днів Української культури влаштувала справжнє свято української пісні, але не обійшлося й без сюрпризів. Співачка підготувала музичний подарунок для української діаспори в Болгарії, гостей та жителів міста Бургас. Катерина Бужинська виконала пісню «Катерино Моме» болгарською в етнічному стилі, але з українським колоритом та душею.

Катерина Бужинська : Мені дуже сподобалася ця народна болгарська пісня «Катерино Моме». Пісня про кохання, про любов до своєї землі, до рідного краю. Інтерпретації були різні. Я вирішила виконати так, як відчуваю, додавши емоційної наповненості, темпераменту українського стилю.

Вклала душу і любов, щоб балканські ритми нікого не залишили байдужими. Присутні на високому рівні оцінили чудове виконання пісні болгарською і щиро дякували за пісні на рідній українській мові. На згадку про місто та фестиваль української культури співачка

Катерина Бужинська отримала картину від української художниці Юлії Красовської, безліч квітів від української діаспори та велику корзину квітів від мера м.Бургас Дімітара Ніколова.

Помилковий заголовок — Rfnthbyf <e;bycmrf dhfpbkf ukzlfxsd yf Lys Erhfїycmrjї rekmnehb

6 Липня, 12:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора