Настільна версія
мова | язык

Єва Мендес вийшла заміж

13 Липня, 17:22

Поділитися:

Неймовірно вродлива і спокуслива актриса Єва Мендес вийшла заміж, народивши перед цим двох дівчаток від свого коханого Райана Гослінга. Як повідомляє видання Hollywood Life, радісна подія трапилася ще в червні, однак відомо про це стало тільки тепер.

Що цікаво, весілля було скромним. На захід завітало всього тридцять запрошених гостей -- найближчі друзі і родичі. Привітала батьків зі святом і їхня старша донька, дворічна Есмеральда. Молодша спадкоємиця пари, Аманда, не змогла бути присутньою на торжестві батьків, так як дівчинці в кінці червня виповнилося всього два місяці.

У відповідності до голлівудської «моди» на таємні весілля, запрошені до останньої хвилини не знали причину торжества. А зрозуміти суть того, що відбувається, присутні змогли лише під час самого шлюбу.

Святкування відбувалося на території особняка, в якому проживає зіркова пара, в районі Hollywood Hills. Закохана пара всю урочистість провела в суворій секретності. Причиною такої таємничості стало те, що у Гослінга ціла армія прихильниць, і деякі з них дуже ревниві і неврівноважені. Нагадаємо, що Райан Гослінг і Єва Мендес познайомилися в 2011 році на зйомках фільму «Місце під сонцем».
Помилковий заголовок — "df Vtyltc dbqikf pfvs;

13 Липня, 17:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон