Настільна версія
мова | язык

Селін Діон анонсувала реліз 26-го студійного альбому

22 Липня, 11:48

Поділитися:

У своєму Twitter 48-річна співачка анонсувала реліз 26-го студійного альбому, який відбудеться вже в наступному місяці - 26 серпня.

Минула зима стала справжнім випробуванням для канадської співачки Селін Діон. Їй довелося пережити одразу дві втрати - смерть чоловіка Рене Анжеліла і через два дні смерть її брата Даніеля. Замість того, щоб заховатися від навколишнього світу, Селін з головою поринула у творчість і вже зовсім скоро продемонструє результат.

Платівка отримала назву першого треку Encore Un Soir і вона стане 12-ою записаною на французькій мові. Судячи з усього, новий альбом стане певним трибютом її покійному чоловікові Рене, пам'ять про якого Селін поклала на музику. Альбом був записаний за сприяння Жан-Жака Гольбмана, про співпрацю з яким Рене Анжеліна мріяв впродовж останніх дванадцяти років, і довгоочікувана колаборація була відтворена в Encore Un Soir.
Крім того, Селін Діон розпочала роботу над англомовним альбомом, який записує не одна. Співачка Pink відразу після смерті Рене і Даніеля написала пісню для Селін, що не залишило її байдужою.
Помилковий заголовок — Ctksy Lsjy fyjycedfkf htksp 26-uj cnelsqyjuj fkm,jve

22 Липня, 11:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків