Настільна версія
мова | язык

Видання Forbes помістило на обкладинку замість Тейлор Свіфт Кім Кардашьян

25 Липня, 14:22

Поділитися:

Джерело, близьке до Forbes, повідомило інформацію про те, що спочатку на обкладинці липневого номера повинна була з'явитися зовсім не Кім, а Тейлор Свіфт. А остаточне рішення було вимушеним.

Відразу багато-хто здивувався, таким вибором редакції. Зокрема не було зрозуміло, чим реаліті-зірка Кім Кардашьян це заслужила.І, як стало відомо пізніше, вони мали слушність

Поява Тейлор Свіфт на обкладинці Forbes була б цілком обґрунтованою, оскільки сам номер присвячений, новому рейтингу найбільш високооплачуваних зірок 2016 року - а співачка в ньому займає перше місце. Однак Свіфт від пропозиції знятися для Forbes відмовилася - і в підсумку редактори видання змушені були звернутися до Кім Кардашьян.

Раніше ходили чутки, ніби Кім «перемогла» в «змаганні» двох зірок за обкладинку. «Насправді, зірка реаліті-шоу була другим вибором редакторів. Тейлор відхилила пропозицію знятися для номера, тому довелося зв'язатися з Кім Кардашян. Не "перемогла», вона лише отримала те, від чого відмовилася Свіфт. Так що співачка не може бути засмучена тим, що її суперниця отримала обкладинку, яку та навіть не захотіла », - зазначає джерело, близьке до Forbes.
Помилковий заголовок — Dblfyyz Ащкиуы gjvscnbkj yf j,rkflbyre pfvscnm Ntqkjh Cdsan Rsv Rfhlfimzy

25 Липня, 14:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків