Настільна версія
мова | язык

Катерина Бужинська популяризує українську пісню за кордоном

25 Липня, 13:55

Поділитися:

В сонячній Болгарії у дитячому vip-таборі «Midia Grand Resort» пройшли дні українського фольклору. В рамках цього заходу усі присутні мали можливість насолодитися виступом Народної артистки України, співачки Катерини Бужинської, а діти з усієї України брали участь в конкурсі української пісні. 

Катерина Бужинська: "Завдяки Тетяні Володимирівні Гусейновій мала можливість поринути у світ дитинства, свята, чудових вражень та емоцій. Щиро дякую за запрошення на грандіозний вечір українського фольклору. Наші діти - найкращі! Всі конкурсанти чудово виступали, але коли вийшла Люба Макаренко з Волновахи Донецької області і акапельно заспівала українську народну пісню - сльози з'явилися на моїх очах! Браво, Люба!".

Люба стала переможницею конкурсу української пісні Катерини Бужинської у Волновасі, який було проведено в рамках міжнародного соціального проекту «Діти за мир у всьому світі» та отримала подарунок від Катерини Бужинської та Тетяни Гусейнової – путівку в оздоровчій дитячий vip-табір «Midia Grand Resort». Переможницею конкурсу української пісні в Болгарії стала обдарована, артистична та неперевершена Поліна Пільх з міста Дніпропетровськ (11 років). Як зазначили члени журі, дівчинка володіє прекрасним голосом та вже є справжньою артисткою. Другою стала Люба Макаренко, третє місце зайняла Даніелла Гвоздарьова. Катерина Бужинська: "Впевнена, що через деякий час цих дівчат ми побачимо на великій сцені! Бажаю всім успіху, натхнення, творчих злетів та перемог!".

 Усі учасники конкурсу мали змогу заспівати з Народною артисткою України Катериною Бужинською пісню «Діти за мир у всьому світі» (авт. І.Батюк), яка в рамках одноіменного міжнародного соціального проекту раніше була презентована у Ватикані, Європарламенті, штаб-квартирі НАТО, парламенті Швейцарії та в інших країнах Європи. 
Помилковий заголовок — Rfnthbyf <e;bycmrf gjgekzhbpe' erhfїycmre gscy. pf rjhljyjv

25 Липня, 13:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван