Настільна версія
мова | язык

Режисерський дебют Наталі Портман

26 Липня, 12:36

Поділитися:

Наталі Портман вже має досвід в режисурі, який вона отримала під час роботи над кіноальманахом "Нью-Йорк, я люблю тебе". Проте, на відміну від попереднього проекту, цього разу Портман попрацювала над повнометражним фільмом, трейлер до якого вже доступний для перегляду. 

"Повість про любов і пітьму" - так називається дебютна робота актриси. До слова, під час зйомок Наталі не засиджуватися в режисерському кріслі, а грала провідну роль у фільмі.
Біографічний фільм заснований на мемуарах ізраїльського прозаїка і журналіста Амоса Оза, який свого часу описав історію свого дитинства. Сценарій кінострічки розгортається навколо молодої матері Фані Оз (Наталі Портман), яка виховує сина Амоса в буремні часи. Після переїзду в Палестину з Європи, щоб уникнути переслідування, Фані всіляко намагається захистити сина від суворої реальності.

Прем'єра біографічної драми відбулася в 2015 році в рамках проведення Каннського кінофестивалю. Що цікаво, Портман забажала залишити написаний сценарій на івриті. Для зйомок Наталі довелося добряче попрацювати не тільки над вивченням івриту, а й над тим, щоб звести до мінімуму свій американський акцент.
Прем'єра фільму "Повість про любов і пітьму" запланована на 19 серпня.
Помилковий заголовок — Ht;bcthcmrbq lt,.n Yfnfks Gjhnvfy

26 Липня, 12:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій