Настільна версія
мова | язык

Ліндсей Лохан звинувачує Тарабасова в спробі вчинити замах на її життя

26 Липня, 12:33

Поділитися:

Схоже, що казковий роман Ліндсей Лохан і Єгора Тарабасова зазнав краху. В ході чергового скандалу між актрисою і російським бізнесменом сусідам довелося викликати поліцію.
Минулі вихідні Ліндсей присвятила всю себе новим дописам на своїх сторінках в соціальних мережах. Головною темою  написаного була «зрада» Єгора з «російської повією» (подруга актриси), а через кілька днів в розпорядженні західної преси з'явилися матеріали, які свідчать про те, що Ліндсей звинувачує Тарабасова в спробах вчинити замах на її життя.

Вранці 23 липня в 5 ранку в лондонських апартаментах Лохан влаштувала справжній скандал Тарабасову. Розбірки парочки продовжилися на балконі квартири, звідки сусідам з будинку навпроти, вдалося зняти фрагмент інциденту на відео і викликати поліцію.

«Він мало не задушив мене! Він міг мене вбити. - Кричала Лохан, з проханням про допомогу, - Будь ласка. Він мало не вбив мене. Про це всі дізнаються. Забирайся з мого будинку. Ти не посмієш цього зробити. Ти чортів псих. Ти хворий, ти потребуєш допомоги. Це мій будинок, забирайся звідси! З мене досить. Я більше не люблю тебе. Ти намагався мене вбити. Між нами все скінчено! Єгор, ти душиш мене постійно. Не можна душити жінку, намагаючись вибити з неї дурепу і вважати що це нормально. Всі бачили що ти простягав до мене руки. Це знято на відео. Забирайся! »- В істериці кричала актриса.

Через десять хвилин вулицю вже освітлювали мигалки поліцейських машин. Правоохоронці спробували достукатися до господині квартири, після чого їм довелося вибивати двері. У квартирі нікого не виявилося, пізніше поліцейським вдалося зв'язатися з кожним з учасників конфлікту і ті підтвердили, що з ними все добре.
Помилковий заголовок — Ksylctq Kj[fy pdbyedfxe' Nfhf,fcjdf d cghj,s dxbybnb pfvf[ yf її ;bnnz

26 Липня, 12:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон