Настільна версія
мова | язык

Фотомить. Alfa Jazz Fest 2016

27 Липня, 17:15

Поділитися:

У Львові відбувся шостий міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest. На трьох сценах в центрі Львова виступили кращі джазові виконавці США, Європи та України.

Подія тривала 5 днів — з 24 по 27 червня.

На головній сцені імені Едді Рознера виступили хедлайнери Alfa Jazz Fest 2016, зокрема: легендарний джазовий гітарист Пет Метіні, володар 20 премій Grammy в 12 різних категоріях та володар 3 золотих альбомів; відомий кубинський джазовий трубач Артуро Сандоваль, на рахунку якого 10 премій Grammy і 17 номінацій на премію; триразовий володар Grammy, відомий американський саксофоніст, композитор і бенд-лідер Бренфорд Марсаліс, в тандемі з чиказьким вокалістом Куртом Еллінгом, володарем одного з найцікавіших голосів на міжнародній джазовій сцені; американська джазова співачка Дайан Рівз, володарка 5 премій Grammy і єдина вокалістка, яка має три Grammy за альбоми, що вийшли поспіль; японська піаністка та композитор Хіромі, відома завдяки своїй віртуозній техніці гри.

На інших двох сценах на Площі Ринок та біля Палацу Потоцьких також відбулось чимало концертів, як зарубіжних відомих джазових музикантів, так і наших україниських. Зокрема слід відзначити відкриття фестивалю, яке відбулось за участі відомого українського піаніста та композитора Вадима Неселовського, який презентував програму з академічним молодіжним симфонічним оркестром ІNSO-Львів.

* * *
Джазові концерти і фестивалі завершуються, а хіт-парад триває! Голосуйте за улюбленого виконавця, та приєднуйтесь до нас на Facebook, Twitter та VK.
Помилковий заголовок — Ajnjvbnm/ Фдаф Офяя Ауые 2016

27 Липня, 17:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон