Настільна версія
мова | язык

Дженніфер Лопес створить колекцію для Giuseppe Zanotti

28 Липня, 16:55

Поділитися:

Один з провідних виробників взуття Giuseppe Zanotti і Дженніфер Лопес оголосили про колаборацію. Дует планує випустити лімітовану колекцію взуття і сумочок.

Цією співпрацею Джузеппе просто вирішив зізнатися Лопес в любові: "Мене завжди надихала Дженніфе, особливо я люблю як вона виглядає в моєму взутті. Ця співпраця абсолютно закономірна".

У свою чергу Лопес відзначила, що взуття від Занотті завжди "довершує" образ: "Я думаю, це природно, що я, як і будь-яка інша дівчина люблю бомбезне взуття. Коли я йду червоною доріжкою одягнена в кежуал-стилі, правильне взуття довершить мій образ і змусить відчувати себе вродливою, сексуальною і безстрашною ".

Джузеппе розповів, що колекція буде складатися з двох десятків моделей і включати в себе взуття інкрустоване кристалами, "гладіатори" зі зміїної шкіри, кросівки на танкетці і дві лінії шкіряних сумок. Весь асортимент з'явиться на прилавках в січні. "У цій колекції буде вся Дженніфер - елегантна, сучасна і в той же час завзята і грайлива" - описав колекцію Занотті.
Помилковий заголовок — L;tyysath Kjgtc cndjhbnm rjktrws. lkz Пшгыуззу Яфтщееш

28 Липня, 16:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон