Настільна версія
мова | язык

Чотири причини мати багато дітей

2 Серпня, 14:20

Поділитися:

Чому багатодітні матусі встигають набагато більше від, тих, хто має одну дитину? Спробуємо знайти пояснення. Далі наводимо чотири причини народити ще одну дитину.

1-а причина - досвід. Мами, які були не один раз в декреті, просто «набили руку». Вони вже знайомі з основними правилами з догляду за малюком. Більш того, методом проб і помилок з першою дитиною, з другим і наступними ці правила можна зробити більш зручними і досконалими саме для наступного малюка. Як результат - з'являється можливість приділити собі коханій більше часу: виспатися, довести до ладу своє тіло і душу.

2-а причина - старші діти як приклад для наслідування. Бачачи перед собою, що і як роблять старші брати або сестри, малюк копіюватиме і навчиться виконувати те ж саме. Таке наслідування істотно заощаджує час для мами на навчання молодшої крихітки необхідним навичкам.

3-тя причина - молодша дитина має «щеплення» від ревнощів. Коли малюк росте не один в родині, він вчиться розділяти увагу і турботу батьків серед всіх інших дітей. Таке «щеплення» дозволить вирости дитині неегоїстичною, доброю і чуйною. До того ж, коли дитину оточують старші брати-сестри, це рятує його від самотності і нудьги.

Остання, 4-а причина подарувати старшій дитині брата чи сестричку - спадок. Напевно, велика частина забавок та одягу придатні для повторного використання. Серед речей 100% є ті, що підійдуть як хлопчикові, так і дівчинці - в незалежності від того, хто у вас народиться. Так що, спадок, який перейшов від старших - молодшим дітям, істотно заощадить час на пошуки гардеробу та гроші на його придбання.
Помилковий заголовок — Xjnbhb ghbxbyb vfnb ,fufnj lsntq

2 Серпня, 14:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван