Настільна версія
мова | язык

Зміна житла може добре впливати на пам'ять людини

5 Серпня, 13:01

Поділитися:

Люди, які переїжджають, повинні насолоджуватися цим процесом, оскільки нове житло допомагає пам'ятати набагато більше, пише аналітик Деніел Бейтс на The Daily Mail.

Науковці Університету штату Нью-Гемпшир стверджують, що у молоді роки люди пам'ятають набагато більше ще й тому, що для них усе – новий досвід. Нове середовище стимулює мозок людини й дає можливість пригадувати набагато більше.

"Хоча попередні дослідження сконцентровані на негативних наслідках, пов'язаних із переїздом, поточні результати заперечують їх. Переїзди можуть позитивно вплинути на автобіографічну пам'ять людини", – розповідає Деніел Бейтс.

Опитування енергетичної компанії E.ON, у свою чергу, показало, що 61% людей переживали дуже сильний стрес, коли продавали власний будинок. Вони стверджували, що він був навіть сильнішим, ніж нервовий стан після розриву стосунків, розлучення чи виходу на нову роботу. Потім у рейтингу йшли смерті далеких родичів і перше батьківство.

У середньому людина переїздить близько 5 разів за все життя. Попри звичну ідею, що стрес переміщення негативно впливає на нервовий стан людини, нова локація викликатиме нові спогади та стимулюватиме мозок пам'ятати у 2 рази більше
Помилковий заголовок — Pvsyf ;bnkf vj;t lj,ht dgkbdfnb yf gfvэznm k.lbyb

5 Серпня, 13:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків