Настільна версія
мова | язык

Катерина Бужинська до Дня Народження поділилася архівним відео

12 Серпня, 14:16

Поділитися:

13 серпня Народна артистка України Катерина Бужинська святкує свій день народження.
Катерина Бужинська: цей день завжди сповнений сюрпризами і приємними несподіванками. Щороку дивують і радують мої рідні і близькі, друзі та шанувальники. Пригадую як, величезним подарунком для мене стала перемога на міжнародному вокальному фестивалі «Слов'янський базар-98». У той час це було схоже на перемогу на Євробаченні. Була неймовірно щаслива.


Ми готувалися, продумуючи все до дрібниць, щоденні репетиції, робота над конкурсними піснями, образами. Висока конкуренція, мене навіть хотіли зняти з конкурсу. Але, коли мене оголосили переможцем, я відчула невимовні емоції і ще кілька днів не могла в це повірити. Співачка Катерина Бужинська в 1998 році завоювала гран-прі на престижному міжнародному фестивалі «Слов'янський базар». За два конкурсні дні артистка набрала максимальну кількість балів за всю історію проведення фестивалю. Такого результату досі ніхто не досяг.

У 3 роки Катя заявила, що стане співачкою, а в 11 вперше взяла участь в серйозному пісенному конкурсі і серед 360 учасників посіла перше місце. Ще в дитинстві Катя неймовірно закохалася в італійську музику і кілька пісень в своєму першому компакт-диску присвятила своєму кумиру - італійської співачки Міні.
Помилковий заголовок — Rfnthbyf <e;bycmrf lj Lyz Yfhjl;tyyz gjlskbkfcz fh[sdybv dsltj
12 Серпня, 14:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'яті та примирення

Міжнародний день Червоного Хреста

Сьогодні іменини святкують:

Марк, Селіверст (Сильвестр)