Настільна версія
мова | язык

Про роман Мадонни знімуть документальне кіно

16 Серпня, 13:20

Поділитися:

Про роман співачки Мадонни зі співаком Деном Гілроєм, який був у них у 1979-му році, знімуть документальний фільм.

Чоловік надав для цього особисті листи зіркової колишньої, фото та відео, зокрема те, де вони з нею в ліжку.

Про це пише "New York Post".

Фільм режисера Гая Гвідо зватиметься "Еммі та "Breakfast Club" – таку назву мав гурт, учасником якого на той час був Гілрой.
Стрічка оповідатиме про той період життя артистки, коли до неї щойно прийшла слава. На той час Мадонна жила з Деном та його братом Едом у покинутій будівлі синагоги в Квінсі.

Зі слів Гвідо, до фільму увійдуть "милі любовні записки, які вона лишала Денові" та "дуже поетичні любовні листи, в яких вона висловлювала свої почуття до нього та труднощі, що були в їхніх відносинах".

Також Гілрой передав режисерові 20-хвилинне відео їх із Мадж у ліжку. На ньому пара пустує та веде філософську розмову про життя.
"Там є деякі особисті речі, але наразі вони готові до того, щоби ними поділитися. Особливо Ден – він тримав це при собі дуже довго", - зазначив Гвідо.

Дозволу самої Мадонни на зйомки фільму, котрий буде готовий у січні 2017-го, режисер не питався. Речник співачки поки не дав коментарів із цього приводу.

Нагадаємо, торік були оприлюднені знімки голої Мадонни, зроблені, коли вона працювала працювала моделлю на курсах фотографії.
Помилковий заголовок — Ghj hjvfy Vfljyyb pysvenm ljrevtynfkmyt rsyj

16 Серпня, 13:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон