Настільна версія
мова | язык

Нова пісня від Лілі Ваврін та Сергія Танчинця АНГЕЛИ ПЛАЧУТЬ

23 Серпня, 09:18

Поділитися:

Співачка Ліля Ваврін і Сергій Танчинець ( БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ) презентували сингл АНГЕЛИ ПЛАЧУТЬ. Презентація відбулась на Navsi100 та сайті 24tv.ua

Ця пісня була написана Лілею Ваврін біля року тому. Але робота над нею тривала досить довго. Пісня дуже емоційна та прониклива, вона дуже особлива і важлива для співачки. АНГЕЛИ ПЛАЧУТЬ - не тільки про війну в Україні, але й про інші конфлікти та людські біди, коли люди опиняються в ролі заручників «сильних світу», які вирішують їхні долі.

«Пісня була написана мною рік тому, а може і більше – розповідає Ліля. - Коли щодня ти спостерігаєш, як гинуть прості люди у незрозумілій і несправедливій війні, починаєш задумуватись і переосмислювати багато речей. Люди могли б бути щасливими, насолоджуватись простими речами щодня, але через примхи стають заручниками розподілу грошей і влади. Іноді ми справді закриваємо очі на все, що відбувається навколо нас, ведемо себе, як пластмасові манекени, а поруч ведеться жорстока боротьба, де звичайні люди стають жертвами великих ігор. Це глобальна проблема. Світ не перестане ділитись на верстви, але коли маленькі діти гинуть від жадібності тих, хто має владу, це неприпустимо. Тому і виходить так, що "демони" оплачують сльози ангелів-людей, які просто хочуть мирно жити. Нам просто іноді варто подумати про це. Ми - частина великого світу, де тільки ми вирішуємо: бути нам манекенами чи стати собою.

Для запису пісні Ліля Ваврін запросила Сергія Танчинця, лідера гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.
Ліля: «Ми познайомились на радіо, де я працюю і Сергій прийшов до мене на інтерв'ю. Пам'ятаю, він сказав, що така гостра розмова йому до вподоби і що такі небанальні інтерв'ю йому зустрічаються рідко. Згодом, коли я переслуховувала свій матеріал для нової сольної програми, то подумала: О, пісня АНГЕЛИ ПЛАЧУТЬ просто мусить бути в дуеті з цими хлопцями, я чую тут їх, і тембр Сергія просто ідеальний для такої речі».

Як і Ліля, Сергій дуже гостро сприймає те, що відбувається в країні, бере участь у благодійних акціях та концертах для військових та пораненими.

Сергій Танчинець, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ: «Ми довго працювали над цією піснею, і насправді кінцевий варіант сильно відрізняється від першої версії, яка була більш попсовою і м'якшою. Ми багато змінювали, забирали, додавали і іноді навіть сильно сперечались. Це пісня про глобальні проблеми, про те, що прості люди завжди страждають в руках "ляльководів", які ведуть війни за владу і гроші. Тому дуже хотілось, щоб в звучанні вона була глибокою, сильною і разом з тим дуже емоційною. Ми хочемо подякувати всім тим, хто від самого початку долучився до створення цього синглу."

Автор пісні - Ліля Ваврін
Аранжування, саунд-продюсер Вова Ульянов
Також, в роботі на піснею брав участь Остап Панчишин.


Робота над піснею далась музикантам не просто. Було багато варіантів, декілька місяців роботи над записом. Але, нарешті, сингл АНГЕЛИ ПЛАЧУТЬ - побачив світ! Слухайте на радіостанціях України! Підтримуйте українську музику!
Помилковий заголовок — Yjdf gscyz dsl Ksks Dfdhsy nf Cthusz Nfyxbywz FYUTKB GKFXENM
23 Серпня, 09:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)