Настільна версія
мова | язык

Дрейк публічно зізнався в почуттях Ріанні

30 Серпня, 13:05

Поділитися:

На MTV VMA 2016 Дрейк скориставшись нагодою зі сцени зізнався в любові Ріанні.

Як відомо, барбадоська співачка була удостоєна спеціальної нагороди імені Майкла Джексона The Video Vanguard Award, вручити яку організатори довірили Дрейкові.

Свою промову репер вирішив почати з моменту, коли вперше зустрів барбадоську співачку Робін Фенті в далекому 2005 році: "Вона з легкістю домагається того, що не під силу багатьом з нас, і при цьому, вона залишається сама собою. Ця жінка домоглася неймовірного успіху, будучи простою дівчиною з Барбадосу і вона залишилася нею донині

Вона та, в кого я закохався в 22 роки. Вона одна з моїх найкращих друзів. Протягом всього свого дорослого життя я намагався рівнятися на неї, не дивлячись на те, що вона молодша за мене. Вона одухотворена легенда, що оселилася в нашій галузі» - сказав Дрейк, не зумівши приховати нотки збентеження на своєму обличчі.

Сама ж Ріанна явно не очікувала такої красномовності з боку свого залицяльника і коли той, вручивши їй статуетку, спробував поцілувати її в уста, співачка вправно ухилилася і перевела цей жест в обійми.
Помилковий заголовок — Lhtqr ge,ksxyj pspyfdcz d gjxennz[ Hsfyys

30 Серпня, 13:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван