Настільна версія
мова | язык

"Міс Україна" стала Олександра Кучеренко

5 Вересня, 09:13

Поділитися:

Цьогорічною володаркою звання "Міс Україна" стала 18-річна студентка з Дніпра Олександра Кучеренко.

У столиці відбувся конкурс краси, у якому взяло участь 25 дівчат віком від 18 до 24-х років. До складу журі цього року увійшли: колишня модель Влада Литовченко, дизайнери Андре Тан та Юлія Айсіна, телеведучий Дмитро Комаров, ресторатор Микола Тищенко, актор Володимир Горянський, модель Аліна Байкова.

Другою віце-міс стала Валерія Шатська з Донецька, а звання першої віце-міс виборола киянка Дарина Буянова.

Переможниця конкурсу "Міс Україна-2016" Олександра Кучеренко наразі навчається в Університеті імені Шевченка на спеціальності "Диктор та ведучий телепередач". "Вірю, що краса врятує світ! Володію професійними навичками в сфері телебачення: правильна дикція, сильний голос, грамотна українська, російська та англійська мови", - так себе описує Кучеренко.

"Люблю працювати з телекамерою, брати і давати інтерв'ю, фотографуватися. Не уявляю своє життя без бально-спортивних танців: займаюся з 5 років… Захоплююся верховою їздою і лижним спортом", - також каже про себе Олександра.
А от під час конкурсу красуня не змогла навіть згадати ім’я прем'єр-міністра України. Своє мовчання у відповідь на доволі просте запитання від Андре Тана дівчина пояснила сильним хвилюванням.
Помилковий заголовок — @Vsc Erhfїyf@ cnfkf Jktrcfylhf Rexthtyrj

5 Вересня, 09:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій