Настільна версія
мова | язык

Блейк Шелтон будує для Ґвен Стефані будинок у гавайському стилі

5 Вересня, 11:17

Поділитися:

Блейк Шелтон вирішив підготувати Ґвен Стефані серйозний весільний подарунок. Кантрі-виконавець, який планує одружитися зі своєю відомою дівчиною цього року, готує для неї будинок у гавайському стилі. Нині артист будує його в рідній Оклахомі.

За інформацією «Daily Mail», будинок розташований у Тисгомінґо, де оселиться Блейк, Ґвен і її діти після весілля. На деяких знімках, які отримав сайт, видно, що нерухомість враховує основний дім, три будиночки котеджного типу з солом’яними дахами, а також басейн із баром і пальми, які посаджені довкола нього.

Блейк і Ґвен не єдині, хто в захваті від їхнього майбутнього переїзду до містечка. Мешканці цього району також, будуть раді, щоб пара проживала поруч. «Ми бачили тут Блейка кілька разів. Він хоче завершити будівництво вчасно – до весілля, так як це буде ідеальний подарунок для Ґвен. Це буде місце, де вони зможуть повеселитися, коли не перебуватимуть на своєму ранчо», – зазначив сусід.

«Ґвен і її хлопчики завітали сюди всього раз і вони були в захваті від того, що оглянули тут усе й дізналися, що тут буде. Для дітей це буде справжня втіха. Це ідеальне місце для їхніх розваг. Навколо – приязна і тиха громада. Досконале місце для сім’ї та візиту гостей. Вони знаменитості, але ніхто їх тут не турбуватиме», – додав мешканець містечка.

Ще одна людина, що живе в районі, погодилася з вищесказаним, і додала, що на цій території немає папараці, через яких у Лос-Анджелесі Стефані навіть не може спокійно забрати пошту.
Досі невідомо, коли і де саме відбудеться весілля пари. Їхній роман триває з минулого року.
Помилковий заголовок — <ktqr Itknjy ,ele' lkz |dty Cntafys ,elbyjr e ufdfqcmrjve cnbks

5 Вересня, 11:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій