Настільна версія
мова | язык

Міка Ньютон пообіцяла розцілувати Симонову, щоб не ображалася

18 Травня, 12:33

Поділитися:

Міка Ньютон списала неналежну увагу до Симонової на втому та нерви, а також пообіцяла поїхати в Крим та розцілувати художницю.

Міка Ньютон була здивована образою пісочної аніматорки Ксенії Симонової, яка виступала разом з нею на пісенному конкурсі "Євробачення-2011" і просить художницю правильно все зрозуміти.

Нагадаємо, Ксенія Симонова образилася на Міку Ньютон через те, що не потрапяла в кадр разом з Мікою, коли оголошували результати конкурсу і, що їй довелося сидіти осторонь.

"У мене був величезний сюрприз, коли мені сьогодні ткнули газету, мовляв, Міка, на тебе образилася Ксюша. Але ж, друзі, зрозумійте правильно, там було стільки нервів, якщо хтось хотів сісти поруч зі мною, - сідайте. Ніхто ж не забороняв", - розповіла Міка Ньютон.

Вона підкреслила, що Ксенія дуже талановита як художник.

"Ми всі творчі люди. Тому прошу подібні висловлювання зрозуміти правильно. Доведеться їхати мені у Крим і просто розцілувати Ксенію", - додала Міка.

Водночас Міка розповіла, що Євробачення обійшлося у півмільйона доларів.

Нагадаємо, виступ Міки Ньютон на "Євробаченні" жюрі та глядачі оцінили у 159 балів і в результаті вона посіла 4 місце.

Як відомо, переможець конкурсу - представники Азербайджану - отримали 221 бал.

Зазначимо, що у соціальних мережах після "Євробачення" на адресу українки посипалося чимало хороших відгуків таких як "I really HAPPY!!! Mika Newton is th e BEST!!! Good luck her!!!". Міку називали найгармонійнішою співачкою шоу, а анімаційну пісочну композицію, яка прикрашала її номер - справжнім дивом.
Помилковий заголовок — Vsrf Ym.njy gjj,swzkf hjpwskedfnb Cbvjyjde? oj, yt j,hf;fkfcz

18 Травня, 12:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день праці

Сьогодні іменини святкують:

Аксен, Антон, Віктор, Юхим, Зинон, Ізот, Іван, Кузьма, Фелікс