Настільна версія
мова | язык

Оголосили місто проведення Євробачення-2017

12 Вересня, 10:33

Поділитися:

Тривала епопея з обранням міста, де проведуть пісенний конкурс "Євробачення-2017" добігла кінця. Наступного року міжнародне дійство прийматиме Київ.

Про те, що перемогла столиця оголосили гендиректор НТКУ Зураб Аласанія та міністр культури Євген Нищук на брифінгу після засідання оргкомітету з підготовки та проведення "Євробачення-2017" в Україні.
"Це була по-здоровому конкурентна й вільна боротьба міст, тому так затяглося визначення міста, яке прийматиме конкурс", – сказав Нищук.

Як відомо, заявки на проведення міжнародного музичного конкурсу подали шість міст. Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків і Херсон представили промо-ролики, в яких мотивували, чому саме у них має відбутися "Євробачення".

У фінал відбору міста-господаря вийшли Київ, Дніпро та Одеса. Раніше організатори планували оголосити місто, яке прийматиме "Євробачення" 1-го серпня. Проте рішення постійно відкладали.
Нагадаємо, перемогу на "Євробаченні-2016" здобула співачка Джамала. Саме завдяки їй Україна й отримала право провести наступний конкурс в себе.
Помилковий заголовок — Jujkjcbkb vscnj ghjdtltyyz "dhj,fxtyyz-2017

12 Вересня, 10:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)