Настільна версія
мова | язык

Група NAVSI100 взяла участь у масштабному проекті "Українська пісня"

12 Вересня, 11:32

Поділитися:

На вихідних у Львові відбувся Національний телепроект "Українська пісня" (Ukrainian Song Project), участь у якому разом з двадцятьма популярними україномовними співаками і гуртами, взяла мегапозитивна група NAVSI100.

У столиці західної України на минулих вихідних в Палаці спорту «Україна» вперше відбувся Національний телепроект «Українська пісня». Метою його проведення був пошук та промоція україномовної музики різних жанрів в Україні та поза її межами. У проекті взяли участь двадцять молодих українських співаків та гуртів з різних міст України, які працюють у різних жанрах: популярна музика, танцювальна музика, рок-музика. А партнерами телепроекту виступили мас-медіа Канади, Австралії, США, Бразилії, Аргентини, Італії, Португалії, Литви, які транслюватимуть «Українську пісню» за кордоном.

Величезна сцена знімального майданчика була оснащена сучасним дизайном, вражаючими за розмірами екранами, світловим устаткуванням європейського рівня. Над проектом працювали найкращі режисери-постановники, графічні дизайнери, звукорежисери та телеоператори.

Поряд з молодими виконавцями та гуртами участь також взяли такі відомі українські артисти як «The Вйо», «Rock–H», «Антитіла», «Joryj Kloc», «Luiku», Аркадій Войтюк, Брія Блессінг (США, Україна).

Група NAVSI100 виконала запальну пісню "Курочка", яку нещодавно представила у мережі разом із позитивним лірик-відео.
Помилковий заголовок — Uhegf ТФМЫШ100 dpzkf exfcnm e vfcinf,yjve ghjtrns @Erhfїycmrf gscyz@
12 Вересня, 11:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Амбросій, Денис, Іван