Настільна версія
мова | язык

Нова пісня Леді Ґаґи розповідає про невдалий роман

13 Вересня, 13:05

Поділитися:

У трекові є натяки на завершення стосунків із Тейлором Кінні.

Американська суперзірка повернулася у світ поп-музики з «Perfect Illusion» – своїм першим за триріччя сольним треком. Ґаґа й актор Кінні скасували свої заручини після п’яти прожитих разом років минулого липня. Свіжа композиція прозвучала під час закритого виступу в Північному Лондоні в п’ятницю.

«Це була не любов, Це була не любов, це була досконала ілюзія», – лунають рядки в пісні. Але, за словами співачки, у трекові йдеться не лише про її стосунки. «Це про любов. Звісно, про любов. Це про всі види стосунків, про кожен вид любові в вашому та моєму житті. І я думаю, це точка зору по обидва боки – не тільки про жіночий досвід. Для мене важливо, щоб чоловіки, коли почують цю пісню, відчули зв’язок із жінками, навіть якщо пісня, по суті, про бар’єри між нами», –пояснила виконавиця в інтерв’ю для газети «The Sun».

Цією композицією співачка також спробувала розкрити тему мінливої природи соцмереж. «На моє переконання, багатьох із нас цікавить, чому стільки несправжнього навколо, що здається реальним. Часто навіть неможливо зрозуміти, що справжнє, а що – підробка», – додала вона.
Прем’єра синглу відбулася на радіостанції під час ранкового шоу, а вже через кілька годин опинилася на верхівці яблучного чарту в понад шістесяти країнах світу.

Щодо пошуку нового кохання, то із цим Ґаґа нині доволі обережна.«Нелегко зблизитися з новими людьми. Я досі щонайбільше дружу... гадаю, просто це не так легко, як було раніше», – знизує плечима співачка.
__________________________________________________________
Помилковий заголовок — Yjdf gscyz Ktls |f\b hjpgjdslf' ghj ytdlfkbq hjvfy
13 Вересня, 13:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій