Настільна версія
мова | язык

Катерина Бужинська вразила неперевершеним образом в фортеці Аккерман

16 Вересня, 13:40

Поділитися:


У Білгороді-Дністровському Одеської області пройшов 7-й Всеукраїнський болгарський собор. Як повідомляє Асоціація болгар України, яка є організатором заходу, цей собор був приурочений до 25-річчя незалежності України і вважається головною соціально-культурною подією діаспори. 

У старовинній Аккерманській фортеці зібралося понад 10 тисяч чоловік. Мета заходу - збереження та розвиток традицій, примноження історичних, культурних та освітніх досягнень болгарського етносу в Україні.

Народна артистка України Катерина Бужинська гідно представила нашу державу та зробила почесним гостям із Болгарії та учасникам собору подарунок, заспівавши національну болгарську пісню з українським колоритом «Катерино, Моме».

Усі присутні не тільки мали змогу насолодитися чудовим голосом співачки з рідкісним тембром контр-альт, а і неперевершеним образом, який вразив глядачів собору. Співачка отримала безліч компліментів. (прим. сукня від дизайн-студії Оксани Полонець)

Катерина Бужинська як президент благодійного фонду «Відродження Прикарпаття» мала змогу подарувати ексклюзивну марку, виготовлену в рамках міжнародного соціального проекту «Діти за мир у всьому світі» (прим. зазначений проект в червні цього року потрапив до Книги рекордів як наймасштабніший проект світу), президенту асоціації болгар в Україні, народному депутату України Антону Кіссе.
Ця марка раніше була подарована Катериною Папі Римському у Ватикані, президенту України Петру Порошенку та представникам парламентів Європи. 
Помилковий заголовок — Rfnthbyf <e;bycmrf dhfpbkf ytgthtdthitybv j,hfpjv d ajhntws Frrthvfy

16 Вересня, 13:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора