Настільна версія
мова | язык

Адель планує вступити до університету

21 Вересня, 10:38

Поділитися:


Британська виконавиця воліє навчатися під час гастрольної перерви.

28-річна співачка нещодавно розповіла про своє невдоволення з приводу того, що не здобула вищої освіти. Артистка покинула університет, оскільки підписала контракт із лейблом.

Під час шоу в Бостоні 18 вересня вона розповіла аудиторії, що відчайдушно воліє стати студенткою, і що має намір вступати до одного з вишів Ліги плюща – Гарвардського університету.
«Я знаю, що це звучить кумедно, але це одне з тих завдань, які я дійсно планую виконати», – мовила Адель.

Уродженка Лондона розповіла, що планує відновити навчання, яке унеможливила її перша звукозаписувальна угода: «Я мала почати навчання в Ліверпулі, Англії, а потім уклала контракт, тож це було на кшталт: "Тьху, що ж мені робити?". Очевидно, я обрала контракт, через що не шкодую».
Та попри досягнення в музичній царині, Адель зазначила, що має амбіції вступити до Гарвардського університету в Массачесетсі – альма-матер кінозірки Наталі Портман і засновника Фейсбука Марка Цукерберґа.

«Я хочу поїхати до Гарварда і прогулятися там, але я не хочу, щоб хтось подумав, що я вельми розумна й тому вступаю до Гарварда. Я збираюся купити футболку із логотипом цього університету, в якій зможу спати. Думаю, якщо я вступлю до вишу, то претендую на носіння окулярів», – засміялася Адель.
Плани виконавиці влаштувати перерву від музики й повернутися до навчання з’явилися після того, як вона підтвердила, що припиняє гастролі на 10 років. Звістку вперше опублікували в «The Sun».
«Перепрошую, якщо я зникну на деякий час, але я роблю це для вас», – зітхнула співачка.
Помилковий заголовок — Fltkm gkfye' dcnegbnb lj eysdthcbntne

21 Вересня, 10:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон