Настільна версія
мова | язык

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ взяли участь в Х-факторі, презентували новий сингл та їдуть в тур Україною

29 Вересня, 12:00

Поділитися:

Гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ», відомі українські рок-романтики, презентували «5хвилин» - перший сингл з майбутнього альбому, що має вийти навесні наступного року.

Інколи, навіть п’ять хвилин без коханої людини можуть здаватися нестерпними і нескінченними, як вічність. Саме про кохання, його втрату та неможливість повернути минуле – нова вишукана пісня гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ «5хвилин». Тонка лірика, вишукане звучання – схоже, на прихильників гурту чекають цікаві відкриття.

Сергій Танчинець, фронтмен гурту: «Ми весь час знаходимось у пошуку. Ось і зараз вирішили трохи проекспериментувати – з формою, з саундом. До роботи над піснею ми долучили досвідченого саунд-продюсера, Артура Данієляна, з яким давно хотіли попрацювати. І він точно вловив те, чого ми хотіли від пісні. Крім інших інновацій, - до традиційного набору музичних інструментів гурту додалася віолончель. І, здається, це було правильне рішення! Пісня вийшла по-справжньому ніжною та ліричною»

Ця осінь стала для БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ бурхливою і насиченою подіями - нове відео, участь у популярному шоу «Х-фактор» на каналі СТБ, а попереду - великий тур Україною. На «Х-факторі» музиканти виконали свою пісню «Без неї ніяк». Публіка гаряче зустріла гурт, під час виступу люди почали аплодувати та вставати зі своїх місць. Не менш емоційною та позитивною була і реакція журі.
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ отримали не тільки схвальні оцінки, а й чотири "Так" від судей і продовжать участь у шоу.

А тим часом починається осінній тур БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Гурт дасть концерти в 9 містах України. Цього разу, крім улюблених хітів, музиканти виконають нові пісні з майбутнього альбому. Тож, ті, хто прийде, зможуть першими почути їх наживо. 
Помилковий заголовок — <TP J<VT:TYM dpzkb exfcnm d {-afrnjhs? ghtptynedfkb yjdbq cbyuk nf їlenm d neh Erhfїyj.
29 Вересня, 12:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон