Настільна версія
мова | язык

Діма Коляденко подарував королеві букет з перцем

29 Вересня, 12:37

Поділитися:


У Києві вшановували Місіс Світу Об'єднаних Націй 2016 Лору Суперфін.

Українська співачка Лора Суперфін, яка отримала титул Місіс Світу на конкурсі «Місіс Об'єднаних Націй 2016» на Ямайці, влаштувала ланч на честь своєї коронації. Розділити з артисткою радість і привітати з перемогою в цей вечір прийшли колеги по цеху, близькі друзі і навіть духовні наставники.

Воістину королівський прийом в палацовому стилі очікував всіх гостей вечора, серед яких були помічені композитор Олексій Малахов, режисер Олена Вінярська, шоу-мен Дмитро Коляденко, телеведуча Анна Солнцева, дизайнер Олена Філонова, режисер Анжела Норбоєва, співаки Артур Босо, Олексій Аккерман і Поль Манондіз , юний піаніст-віруоз Антоніо бразильєро Джонсон, відомий езотерик, учасниця «Битви екстрасенсів» Симона Бородіна, і багато інших.

«Я взагалі люблю, коли жінка в житті - принцеса або королева. А Лора і є - справжня королева! І це визнали у всьому світі », - говорить Діма Коляденко, з яким співачку пов'язує не тільки дружба, а й спільна пісня. До речі, шоу-мен замість традиційних букетів подарував королеві вазончик з перчиком, ніби натякаючи, що Лора - жінка з характером.

Лора Суперфін крім активного розвитку творчої діяльності продовжує займатися благодійними проектами, до яких будуть залучені найкрасивіші жінки з інших країн і континентів, з якими вона познайомилася на конкурсі.

А головним сюрпризом вечора став музичною подарунок від Лори - прем'єра пісні Олексія Малахова «Королева Ночі», головна прем'єра якої відбудеться напередодні нового року.
Помилковий заголовок — Lsvf Rjkzltyrj gjlfhedfd rjhjktds ,ertn p gthwtv

29 Вересня, 12:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин