Настільна версія
мова | язык

Жан-Клод Ван Дамм зірвав зйомки рекламного ролика

18 Травня, 22:35

Поділитися:

Актор Жан-Клод Ван Дамм зірвав зйомки рекламного ролика компанії Total Flex, яка виробляє тренажери.

Компанія Total Flex, яка виробляє тренажери, подала до суду на світову знаменитість - Жан-Клода Ван Дамма. Він звинувачується в порушенні контракту.

У позові представників компанії вказано, що актор зірвав зйомки тридцятихвилинного рекламного ролика, тому що так і не зміг збагнути, як працює тренажер. Цей казус стався в одному із спортивних комплексів Бельгії ще в лютому 2011 року. Жан-Клод Ван Дамм повинен був популярно пояснити глядачам принцип роботи тренажера, але він не зміг виконати вправи, тому що не зрозумів, як це робиться. Позивачі відзначають, що навіть дружина зірки розібралася в принципі роботи тренажера.

Але не тільки це обурило виробників. Замість того, щоб вимовити рекламний текст, Ван Дамм став закликати телеглядачів дивитися його реаліті-шоу. В кінці актор додав, що ніколи не рекламує товари, які вважає поганими.

Після цього він пішов перекусити і просто зник. Тепер компанія Total Flex вимагає 25 тисяч доларів за зрив зйомок. Від артиста поки ніяких коментарів не надходило.
Помилковий заголовок — :fy-Rkjl Dfy Lfvv pshdfd pqjvrb htrkfvyjuj hjkbrf

18 Травня, 22:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір