Настільна версія
мова | язык

Злата Огнєвіч оголосила про великий сольний концерт у Палаці "Україна"

4 Жовтня, 11:16

Поділитися:


Вже 8 грудня на головній сцені країни ми побачимо дуже особисту і магічну історію, яка буде представлена ​​Златою Огнєвіч і Freedom-ballet.

У кожного з нас є своя історія, яка з кожним днем ​​обростає новими деталями, часом вони занадто неординарні і їх довго не озвучують широкому загалу. Про них знають лише обрані, але в якийсь момент хочеться донести й іншим власне бачення світу, свого життя і своєї рідної країни. Саме тому на початку грудня київську публіку чекає неймовірна шоу-програма "Моя історія" від чарівної Злати Огнєвіч.

Для артистки це знакова подія, тому що це її перший сольний концерт у Палаці "Україна". Підготовка до події почалася ще навесні і в цілому триватиме півроку. Спеціально для концерту будуть використані декорації з Італії, також шанувальників Злати очікує театр тіней і навіть магічні істоти, які будуть допомагати співачці втілювати передноворічну казку в реальність.

Крім оркестру на сцені будуть і неймовірні трюки від самої Злати, яка давно займається балетом і має високий рівень фізичної підготовки.

Назва концертної програми "Моя історія" вигадана неспроста - в цьому шоу, режисером якого буде знаменитий хореограф Олена Коляденко, буде показано не тільки історію співачки і людини, але і шлях країни, в якій живе Злата Огнєвіч. Артистка в своєму шоу зробить ті акценти, завдяки яким буде чітко простежуватися важлива для кожного з нас ідея - Злата разом з режисером концерту Оленою Коляденко покаже, наскільки красивою може бути історія одного окремо взятого сучасного українця, що пов'язана з нинішньою Україною.

У шоу "Моя історія" будуть показані знакові моменти розвитку української культури в сучасній обробці. Всі сюжетні лінії на сцені будуть втілені самою Златою і неповторним "Freedom-ballet" під керівництвом Олени Коляденко.

Також в концерті братимуть участь народна артистка України Ніна Матвієнко і гурт "Скрябін" за участю Євгена Толочного.
Помилковий заголовок — Pkfnf Juy'dsx jujkjcbkf ghj dtkbrbq cjkmybq rjywthn e Gfkfws @Erhfїyf@

4 Жовтня, 11:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин