Настільна версія
мова | язык

Катерина Бужинська заспівала про мир та вразила новим образом

7 Жовтня, 15:09

Поділитися:


На сцені НПМ "Україна" в рамках фестивалю "Шлягер року" був презентован гімн міжнародного соціального проекту "Діти за мир у всьому світі",який об'єднав 35 країн світу та більше 100 тисяч дітей.

Народна артистка України,Співочий посол миру Катерина Бужинська,вокальна студія "Star Team" (керівник Ірина Батюк), ансамбль танцю "Пульс" (керівник Наталія Борсук) мали нагоду донести, що діти, як наше майбутнє за мир у всьому світі, за щастя на землі.

Катерина Бужинська: Виконуючи цю пісню, маю бажання достукатися до кожного серця слухача, адже ми повинні жити в мирі, прагнути мирного та щасливого майбутнього для наших діточок.

Нагадаємо, в рамках проекту діти з усіх куточків України разом із Народною артисткою України, Президентом БО "Фонд "Відродження Прикарпаття", співачкою Катериною Бужинською презентували гімн проекту "Діти за мир у всьому світі". Це єдина українська пісня, яка пролунала під час загальної аудієнції Папи Франциска на площі Святого Петра у Ватикані, в Європарламенті, штаб-квартирі НАТО, парламенті Швейцарії та інших євро інституціях Європи. До створення композиції про єдине бажання миру, єднання та благополуччя в кожній державі долучились діти продюсерського центру Star Team, діти з Донбасу та сімей загиблих під час виконання військових обов'язків у зоні АТО. Гімн "Діти за мир у всьому світі" записували у трьох країнах:США,Болгарії,Україні.

В кожній країні до виконання гімну за мир долучались діти з усього світу. Адже мова музики зрозуміла всім, кожній нації. Вони, як маленькі посли миру закликають до єднання та прагнуть миру в кожній державі.

Співачка Катерина Бужинська справила враження не тільки піснею за мир, а і новим неперевершеним образом. Артистка зазначила, що виконувати таку пісню потрібно в особливій сукні та обрала сукню-вишиванку бренду «Foberini».

Помилковий заголовок — Rfnthbyf <e;bycmrf pfcgsdfkf ghj vbh nf dhfpbkf yjdbv j,hfpjv

7 Жовтня, 15:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків