Настільна версія
мова | язык

Світле весілля Тарабарової

12 Жовтня, 14:10

Поділитися:

Дощ, який кілька днів тероризував киян, наче навмисно зупинився, щоб дати змогу  найсвітлішій співачці України взяти шлюб. За 18 годин до весілля негода навіть зірвала дах над шатром, де мала проходити церемонія.

Але наречені були настільки впевнені у своїй вдачі, що вирішили провести церемонію просто неба. І це незважаючи на середину жовтня! Персонал ресторану зробив все можливе, щоб гості та закохані відчули справжню осінню казку. Звісно, окрім сонця та теплих посмішок селебрітіс, гостей зігрівали 24 ультрафіолетових обігрівачі, розташовані по периметру тераси.

Світле Весілля пройшло у незвичному для України форматі "бранчу", коли молоді встигли в один день за декілька годин провести шлюбну церемонію, поспілкуватися із гостями на святковому фуршеті, після чого урочисто ви рушили у свою весільну подорож. Деякий час було інтригою ім'я нареченого, але ранкова обкладинка журналу Віва відповіла на всі питання - обранцем співачки став київський режисер-постановник Олексій Бондар, відомий роботою із великими спортивними івентами. Його часто можна було побачити на церемоніях нагородження Кубку України та Суперкубку України з футболу, змаганнях за Кубок Дерюгіної та інших заходах, де він займався постановками урочистих подій.
Світле Весілля вийшло дуже неформатним, але напрочуд теплим і душевним.Світлана зробила сюрприз чоловікові і заспівала йому пісню-зізнання, яка до сліз зворушила присутніх. 
Помилковий заголовок — Cdsnkt dtcskkz Nfhf,fhjdjї

12 Жовтня, 14:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків