Настільна версія
мова | язык

Ірина Білик пригрозила чоловікові, і він готовий поїхати з Росії

26 Жовтня, 17:07

Поділитися:

Московський чоловік співачки Ірини Білик, фотограф і стиліст Аслан Ахмадов запевнив, що заради сім'ї готовий залишити Росію. Навіть незважаючи на те, що там в нього високооплачувана робота.

Про нелегкий вибір і розмови з коханою про розлучення Аслан розповів у інтерв'ю "Star Hit".

"Я як і раніше живу між двома країнами, але якщо колись постане вибір: бути поруч з сім'єю або в країні, де у мене робота, я не замислюючись зроблю вибір на користь сім'ї! Роботу я зможу знайти собі, де завгодно", - упевнений чоловік.
Попри постійну розлуку, Аслан кохану Іру не ревнує. Чи каже, що не ревнує.

"Ми з дружиною дуже любимо одне одного, і у нас повне взаєморозуміння. Дружину я не ревную, я її люблю і довіряю у всьому, це рідна і віддана мені людина", - наголосив фотограф.
До слова, саме Білик наполягла на тому, аби Ахмадов узяв участь у відборі на російськую версію шоу "Голос". Більше того, співачка поставила чоловікові ультиматум.

"На моїй участі в цьому шоу два роки наполягала моя кохана дружина. Коли в цьому році вона дізналася, що проходить кастинг, вона мені сказала, що якщо я не братиму участь, то розлучиться зі мною. У неї прекрасне почуття гумору, але я про всяк випадок, ризикувати не став", - розповів Аслан.
Щоправда, довго у шоу чоловік Іри не протримався - вибув на етапі вокальних дуелей.

Також Ахмадов згадав, з чого починалася його кар'єра в Росії. Виявляється тоді, нині успішному фотографу і стилісту, ледве вистачало на життя:

"Я покинув рідне місто Баку на початку 90-х, тому що, як мені тоді здавалося, життя в Москві могло відкрити для мене нові перспективи. Мені було цікаво випробувати свої сили, зрозуміти, на що я здатний".
"Бували різні часи. Доводилося виживати. Іноді стояв вибір між тим, купити булку або проїхати на метро. Влаштуватися на роботу в Москві з моєю вищою освітою було неможливо. Щоб заробляти хоч якісь гроші, я став асистентом перукаря, у мене досить спритно це виходило, що допомогло дорости мені до хорошого майстра", - додав Аслан.

Тоді ж Ахмадов познайомився з колись популярною співачкою Азіз, а та ввела його у світ шоу-бізнесу.

Нагадаємо, нещодавно Аслан розповів, що нарешті зрозумів, що ж його робить щасливим.
Помилковий заголовок — Shbyf <skbr ghbuhjpbkf xjkjdsrjds? s dsy ujnjdbq gjї[fnb p Hjcsї

26 Жовтня, 17:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)