Настільна версія
мова | язык

Гурт АВВА повернеться задля "живого цифрового досвіду"

27 Жовтня, 10:49

Поділитися:

Утілюватимуть таємничий задум за допомогою сучасних технологій.

Шведський поп-гурт розбігся 1982 року. Відтоді відбулося кілька коротких возз’єднань колективу в 1986-му, 1999-му, у січні та червні цього року. Шанувальники давно сподіваються на повне відновлення колективу й живий концерт. Але Бйорн Ульвеус укотре заявив, що ABBA ніколи не збереться докупи. Проте технології, які постійно розвиваються, зможуть у певній мірі задовольнити прагнення публіки.
Музичний магнат Саймон Фуллер, який був босом Spice Girls, «Universal Music Group» й ABBA нині повідомили про «новаторський задум, який буде здійснено завдяки найсучаснішим цифровим технологіям і технологіям віртуальної реальності».

«Мета полягає в тому, щоб опанувати оригінальний розважальний досвід... який дозволить новому поколінню шанувальників бачити, чути та відчувати гурт ABBA в такий спосіб, який раніше собі не можна було й уявити», – додано в оголошенні.

Припускають, що учасники колективу з’являться в вигляді голограм. Як повідомляє «Billboard», Фуллер «без вагань інвестує в розвиток технологій віртуально реальності, сприяє появі в сфері розваг гіперреалістичних цифрових людей». Підтвердили й творчу участь членів ABBА в проекті. Бенні Андерссон розповів: «Ми надихнулися безмежними можливостями, які береже для нас майбутнє, і нам подобається бути частиною у створенні чогось нового та драматичного. Машиною часу, яка відображає те, ким ми були. І ким є».
Помилковий заголовок — Uehn FDDF gjdthytnmcz pflkz @;bdjuj wbahjdjuj ljcdsle@

27 Жовтня, 10:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон