Настільна версія
мова | язык

Найбільший стрес для дружини - чоловік на дивані

19 Травня, 12:33

Поділитися:

Американські дослідники довели, що жінки відчувають дуже сильний психологічний стрес, коли їхні чоловіки лежать на дивані перед телевізором.

Учені довели, що найсильнішим стресом для жінки є чоловік, який лежить на дивані. Відтепер ця популярна життєва істина підтверджена науковим дослідженням.

Дослідники з Каліфорнійського Університету спостерігали і записували на відео кожну хвилину життя тридцяти сімей в Лос-Анджелесі протягом чотирьох днів.

У більшості сімей були діти, вік подружжя - близько 40 років. Кожні десять хвилин у слині учасників дослідження заміряли рівень кортизолу. Кортизол, як відомо, це гормон стресу. Чим вищий його рівень, тим більший психологічний стрес відчуває людина.

Під час дослідження з'ясувалося, що у жінок нормальний рівень кортизолу спостерігався тоді, коли чоловіки активно включалися у хатню роботу або догляд за дітьми. А коли чоловік лягав на диван, кортизол підскакував. У чоловіків же рівень кортизолу падав тоді, коли можна було відпочити, причому в закритій кімнаті і одному.

У ході експерименті вчені зробили 5503 відеозаписи. Було під час дослідження отримано і побічний результат: виявилося, що коли чоловік і дружина працюють вдома разом, жінка виконує вдвічі більший обсяг роботи.
Помилковий заголовок — Yfq,skmibq cnhtc lkz lhe;byb - xjkjdsr yf lbdfys

19 Травня, 12:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра