Настільна версія
мова | язык

Снуп Догг створив реаліті-шоу для реперів

19 Травня, 12:50

Поділитися:

Репер Снуп Догг придумав власне телевізійне шоу. Нове реаліті-шоу він присвятить хіп-хоп-культурі.

Американський репер Снуп Догг вирішив податися в шоумени. Музикант вирішив створити власне телевізійне реаліті-шоу, яке буде побудоване за принципом найпопулярніших програм American Idol та The X Factor.

Відзначимо, що обидва згаданих шоу є змаганнями співаків та орієнтовані на поп-музику. Снуп Догг вирішив внести щось нове в індустрію реаліті-шоу і планує присвятити свою нову програму хіп-хоп-культурі. Як заявив креативний музикант журналістам, він буде підтримувати талановитих виконавців, у яких немає матеріальних можливостей для розкручування:

"American Idol та The X Factor - відмінні шоу. Але в мій проект будуть приходити виконавці, яким вічно не дістається уваги, у яких немає грошей на те, щоб представити себе публіці. Зате в них є талант і здібності".

В даний час Снуп Догг займається пошуками телевізійного каналу, який підтримав би його ідею.

Нагадаємо, що Снуп Догг випустив останній на сьогоднішній день і одинадцятий за рахунком студійний альбом у березні цього року. Диск отримав назву "Doggumentary". А крім цього, приблизно в той же час стало відомо, що репер братиме участь у роботі над музичним матеріалом, який готує актор Чарлі Шин.
Помилковий заголовок — Cyeg Ljuu cndjhbd htfksns-ije lkz htgthsd

19 Травня, 12:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон