Настільна версія
мова | язык

Українська співачка ледь не зірвала весілля сина депутата (ФОТО, ВІДЕО)

17 Листопада, 18:35

Поділитися:

Днями співачка Тетяна Піскарьова зняла кумедне вірусне відео на пісню "ГолубочОК". Режисером цього кліпу став відомий музичний продюсер та власник музичної компанії Navsi100 Захар Клименко.

За словами Тетяни, сама пісня та відео стали для неї черговим творчим експериментом, а ідея кліпу, в прямому сенсі цього слова, наснилась її концертному директору Роману. "Дедалі частіше на українських весіллях молодята та, особливо, їхні батьки хочуть бачити популярних артистів. Хтось бажає цим підкреслити свій статус, хтось - просто дуже любить того чи іншого виконавця. Але точно можу сказати з власного досвіду, що всі ці корпоративи чимось між собою схожі, різниця лише в тому, який "загальний градус" у всіх присутніх на момент виходу артиста. Щоправда, інколи дійсно бувають доволі "сумні" весілля, настрій яких, здається, не в змозі врятувати ніхто... Так от саме у нашому відео ми вирішили на прикладі нудного весілля депутатського сина показати, що саме відбувається з молодятами та гостями, коли до них замість запрошеної зірки залітає такий собі ГолубочОК! Саме наша "пташка" своїми запальними піснями та гарячими танцями демонструє, яким має бути справжнє свято, справжнє весілля!"

Режисер відео також у захваті від роботи над кліпом для співачки Тетяни Піскарьової. "Гумор і музика - це те, що я люблю найбільше! Таня та її директор вигадали таке, від чого на зйомках я отримав максимум задоволення. Я не працював, я приколювався і результат приколів ви можете споглядати у відео. До речі, крім зйомок професійного оператора, ми використали відео, яке відзняли маленькі героїні кліпу - Дана та Єва. Сподіваюсь, ви не раз посміхнулись під час перегляду!" - сміється Захар Клименко.

Як замаскована Таня Піскарьова запалювала на весілля дивитися тут!!!
Помилковий заголовок — Erhfїycmrf cgsdfxrf ktlm yt pshdfkf dtcskkz cbyf ltgenfnf (AJNJ? DSLTJ)
17 Листопада, 18:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків